top of page

Guvernörsfamilj

Familjesymbol

Cedalion

Gamma

Huvudsäte

Imperiet

Huvudsysselsättning

Att förse Beta och Alfa familjer med kapabla tjänare

Familjemedlemmar

Beskrivning

Familjemotto: ut servia tibi voluntas mea est (min vilja är att vara din tjänare)

 

Familjen är en gammal Gamma familj som har stenkoll på sitt egen skikt. Att som gamma bli utplockad av Cedalion familjen för upplärning är en stor ära då de förser de flesta hushåll med kapabla och stryktåliga tjänare.

 

Cedalion har ett kontrakt med Zeus familjen där de skickar sina mest talangfulla Gammor för att tränas på deras tjänar-akademi.

 

Familjen har under de senaste 100 åren utvecklat en struktur som likar Alforna och Betornas familjestrukturer, med en ledanade familj som tar de stora besluten för resterande familjer. Dock kallas de som leder enbart för "Ledare" och inte överhuvud, för att inte riskera att förolämpa de bättre skikten.

 

Familjen är stor, med många grenar i alla delar av världen, men har sitt huvudsäte i Imperiet. Inom den ledande familjen finns:

 

Dolius Cedalion

Det 97 åriga ledaren av familjen. Hon har under sin tid producerat 12 barn som hon strikt tränat för att föra vidare familjens stolta tjänartraditioner. Dolius själv studerade under sin tonår under en av Kejsarfamiljens betatjänare.

 

Euryclia Cedalion

Den äldsta av Dolius barn som väntar på att få ta över rollen som ledare. Hon har bevisat sin talang genom regid träning av Dolius själv, och trogen tjänst i militären under många år. Euryclia har själv två barn, en dotter och en son vid namn Mystis.

 

Mystis Cedalion

Mystis har som sin mor visat trogen tjänst inom militären under många år och var en av de få Gammor som fick tjäna inom Specialstyrkan pga sina kontakter inom familjen. Han slöt ett starkt band till Zenon Orion efter att Mystis under ett uppdrag blev räddad av Zenon när informationen de fått inte stämde, trots att Gammorna är där som backup för att få ut Betor och Alfor snabbt enligt protokoll. Efter incidenten har Mystus svurit sin lojalitet till Zenon och har lovat att tjäna honom tills hans egen död.

Etablerade relationer

8 februari 2024 20:49:24

Senast uppdaterad

/

bottom of page