top of page

Guvernörsfamilj

Familjesymbol

Soteira

Alfa

Huvudsäte

Afrikanska Samväldet

Huvudsysselsättning

Konsthandel

Familjemedlemmar

Beskrivning

Soteria är väldigt stora och högt ansedda konsthandlare världen över. Varje respektabel familj har minst ett par stycken konstverk införskaffade via Soteira, ibland mer och ibland mindre öppet...

De har en lång och anrik historia och återfinns i kulturens högvälde; Det afrikanska samväldet. Närmare bestämt i Tunis. De håller konstshower och utställningar flera gånger per år och yngsta systern Irenicia är en flitigt använd modell för många konstnärer, vars verk självklart förmedlas via familjeföretaget.

Soteira var värdar för Celebrare inför det nya skolået 2997 och bara timmarna innan beskeded om att Kejsar Nefertina gått bort så presenterades även familjens nya projekt, lett av överhuvud Kahina Soteira: Nätverket. Nätverket är en ny social media som planerar att släppas under sommaren 2997 och ta över från Minds som den dominerande kommunikationsplattformen.

 

Spelade roller:

  • Kahina Soteria, äldst av tre syskon och familjeöverhuvud. Bacchus 3.
  • Circiope Soteria, mellansyster och på tillfälligt sabbatsår från Olympen pga sköter den dagliga verksamheter för familjeföretaget tills Kahina går ut Olympen.
  • Irenicia Soteria, yngsta systern som är en känd influencer och konstnärlig musa. Bacchus 2.

Etablerade relationer

6 juni 2024 17:38:47

Senast uppdaterad

/

bottom of page