top of page

lör 28 sep.

|

Sävenäs

Civitas Victoria

Välkommen att delta på en bröllopsfest i en värld där äktenskap är politik och där paret enbart är pjäser i ett mycket större spel.

Civitas Victoria
Civitas Victoria

Tid och plats

28 sep. 2024 16:00 – 21:00

Sävenäs, Fräntorpsgatan 10, 416 76 Göteborg, Sverige

Om eventet

Välkommen att delta på en bröllopsfest i en värld där äktenskap är politik och där paret enbart är pjäser i ett mycket större spel.

Heartless Larp i ett samarbete med Göteborgs allmänna lajvförening (GALF) bjuder in till ett endagslajv i Olympen-kampanjen. Du kommer ha möjlighet att spela din vanliga karaktär men det kommer också att finnas utrymme att spela medlemmar ur guvernörsfamiljer och andra framstående familjer från främst Afrikanska Samväldet. Ni kommer få bevittna en historisk händelse som berör både provinsen och hela Imperiet.

Lajvet handlar om den omtalade alliansskrivningsceremonin mellan alfafamiljen Janus och betafamiljen Landon, där guvernörsfamiljen Janus bjuder in societeten för att fira alliansen med mediafamiljen Landon, även de som jobbat emot att detta ska ske. Det förväntas bli en kväll av elegans och glamor. Tal och dans. Känslor och politik.

För mer information och anmälan så refererar vi till GALF:s hemsida:

https://galf.se/index.php

Klädkod på lajvet kommer att vara Creative black tie/toga med Olympens generella dark academia som underton.

Praktiskt

Pris: 400 kr

Datum: 28 september 2024

Plats: Fräntorps folkets hus, Fräntorpsgatan 10, 416 76 Göteborg.

Under lajvet så kommer vi att servera mat och arr kommer att göra sitt yttersta för att alla specialkoster ska kunna tas hänsyn till.

Anmälan för lajvet stänger den 23 augusti och sista betalninggdag är 1 september. 23:e augusti är också sista dagen att avanmäla sig för att slippa bli betalningsskyldig.

Tider

Lokalen öppnas kl 10.

Icke-obligatoriska workshops (starkt rekommenderade för deltagare som är nya till Olympen) kl. 12.

Obligatoriskt förmöte kl. 14 och workshops efter det.

Mellan 15 och 16 så kommer det att finnas extra tid att fixa det sista med kläder och smink.

Lajvet börjar kl 16 och avslutas runt 21. Därefter kommer vi gemensamt att städa lokalen och lämna senast 23. Om man inte hinner eller orkar så måste man inte vara med på hela städningen.

Arrangörer

Emma Naglitsch: emma@galf.se

Linnea Backlund: linnea.bac@galf.se

Malva Westerlund: Malva.Westerlund@gmail.com

Övernattning

För deltagare på lajvet så erbjuder vi möjligheten att boka hotellövernattningar för ett mycket bra pris, både innan och efter lajvet. Bokning av detta erbjudande görs genom anmälningsformuläret. Eventuella frågor kan skickas till emma@galf.se eller direkt över discord/messenger.

Dela på sociala medier!

Du är anmäld till eventet!

Om du vill avanmäla dig, vänligen kontakta oss via mail.

/

bottom of page