top of page

lör 27 apr.

|

Norrviken

Incendium: Profectio

Detta år, som alla, står familjen Janus portar öppna inför vårens vildaste fest, och med ett stundande resultat från tävlingen om kejsarens hjärta är nerver och känslor på helspänn. Politik, kärlek och en aldrig sinande ström av alkohol - vad kan gå fel?

Incendium: Profectio
Incendium: Profectio

Tid och plats

27 apr. 2024 16:00 – 21:00

Norrviken, Brunkebergsåsen 24C, 192 66 Sollentuna, Sverige

Om eventet

För tredje året i rad blir det ett Incendium-lajv i Norrviken! Lajvet är tänkt att vara en öppen och kravlös tillställning, och ett utmärkt tillfälle att introducera en ny karaktär inför sommarlajvet, utveckla befintliga relationer och bara umgås.

Anmälan sker via denna länk

Arrangörer: 

Malva Westerlund och Emma Quennerstedt (för kontakt, skriv på facebook eller discord)

Lokal

Lokalen ligger mindre än 10 minuters promenad från Norrvikens pendeltågsstation, och parkering finns vid Norrvikens IP ca 10 minuters promenad från huset. Lokalen är ett vanligt bostadshus. Notera att huset ligger högst upp på en rullstensås, och att det är en markant uppförsbacke dit. Det kommer att finnas ett OFF-rum med en säng för möjlighet att vila under lajvet.

Mat och dryck

Det kommer att finnas enkla snacks och dryck från arrangemanget, och det kommer att finnas tid att äta middag innan lajvet börjar. Lokalen har ett fullt rustat kök med möjlighet att värma mat. Däremot ber vi deltagare att ta med ett eget dryckesglas då det inte finns tillräckligt på plats. Det finns även restauranger med take-away vid Norrvikens centrum, 10 minuter från lokalen.

Tider

14.00 Ankomst som tidigast, fixande med lokal, mat, och kläder

16.00 Snabb samling och genomgång av lokalen

17.00 OFF-möte

18.00 Lajvstart

22.00 Lajvslut och städning

Det finns möjlighet att sova över för de som behöver det, luftmadrass får dock gärna medtas. Om man behöver anlända efter 16.00, kontakta arr så löser vi det. Det kan gå att anlända även efter lajvstart om det behövs, och det är också fullt möjligt att lämna lajvet tidigt.

Dela på sociala medier!

Du är anmäld till eventet!

Om du vill avanmäla dig, vänligen kontakta oss via mail.

/

bottom of page