top of page

Ekonomi

Valutan i världen heter Aura. Aura-priserna in game är samma som priserna i svenska kronor off game. En Aura motsvarar alltså en svensk krona. 

 

Inkomsten är högre för en genomsnittlig Alfa och Beta än för en genomsnittlig person idag Off. Det går att anta att en Alfa eller Beta på Olympen har minst någon miljon Aurai fickpengar, men det är helt beroende på familjens inkomst och företag. Det är helt okej att både ha mycket mer och mycket mindre att röra sig med.

 

Aura kan användas till diverse olika saker på lajven, såsom mutningar, gambling, betting och som utbyte för saker och tjänster. Du får själv välja hur mycket pengar du har, men prata gärna ihop dig med spelare till eventuella familjemedlemmar. På de flesta av våra lajv kommer du att få tillgång till tomma checkar som du kan fylla i när du vill genomföra en transaktion under lajven.

 

Det kan hända att du ser sedlar röra sig från hand till hand under lajven. De är små Aura-sedlar, som vi tidigare har haft till mindre transaktioner. Det kommer inte att delas ut några fler sedlar, men de kan fortfarande röra sig i spel. De är helt okej att använda, men vi vill rekommendera att använda checkar även till mindre transaktioner.

bottom of page