top of page

Hemliga sällskap

På Olympen finns det flera hemliga sällskap där både elever och personal är medlemmar. Sällskapen är drivna av spelarna och det är spelarna som bestämmer vad som krävs för att bli medlem IN och vad som görs på mötena. OFF vill vi att alla sällskap ska vara tillgängliga för de som vill vara med, i så lång utsträckning det går. 

Charonordern

Ett hemligt sällskap/pokerring som samlas och spelar om tjänster, pengar och hemligheter.

 

Hermesordern

Ett exklusivt sällskap för de mest excentriska pheme-entusiasterna. Ordern hanterar främst hemligheter och tillber guden Hermes med mystiska ritualer.

 

Anemoi-orden

Ett socialt sällskap för samhällets elit som går att delta i för den som vill utbyta tjänster och gentjänster eller för den som vill knyta kontakter med andra som har hög potential. De flesta som är med i orden har familjemedlemmar som har varit med sedan många generationer tillbaka, men undantag kan göras. Många från Anemoi-orden blir senare upptagna i Takvåningen, som är ett hemligt sällskap som existerar utanför skolan.

 

Takvåningen

Ett mycket gammalt sällskap med vida inflytande bakom kulisserna i världen utanför Olympen. Här finns alfor och betor från alla provinser som har makt eller inflytande i sin familj eller världen i stort. Takvåningen är direkt kopplat till Anemoi orden och spel sker ofta i tandem med dem. Ordern riktar sig främst till Questi-spelare och gästroller som gått ut Olympen.

Media nocte

Media nocte är ett gammalt hemligt sällskap som varit inaktivt i många år och nu startas upp igen. Det vi gör är att mötas vid midnatt vissa nätter och dricker vin, berättar historier och läser poesi. Dessa historier och dikter kan vara från någon gammal bok eller egenskrivna. 

bottom of page