top of page

Guvernörsfamilj

Familjesymbol

Fortuna

Alfa

Huvudsäte

Förenade Asien

Huvudsysselsättning

Teknisk innovation, programmering, mjukvara, AI, underleverantörer

Familjemedlemmar

Beskrivning

Färger: Guld och rött

Motto: Fortuna est in Astras (Vår lycka står i stjärnorna)

Provins: Förenade Asien

 

Allmän information om traditioner osv:

Familjen Fortuna bor i Förenade Asien, och är hemmastadda i Nya Tokyo (före detta Japan). De driver företaget Fortuna Systems vilket är väletablerat och respektabelt. De är underleverantörer av teknologi så som kretskort, AI, osv., som används i produktionen av svävare, kommunikation, medicinsk teknologi, och mycket mer. De har också ett antal lyxhotell och fastigheter runtom i Förenade Asien.

 

Familjen Fortuna lägger mycket värde i ambition, deras motto är "Vår lycka står i stjärnorna", men det krävs hårt arbete för att denna lycka ska bestå. Alla potentiella arvtagare uppfostras hårt från barnsben, och arvtagarens äkta hälft förväntas också ta ansvar för namnets goda ställning.

 

Familjen Fortunas överhuvud delar på ansvaret med den allierade partnern som gift in sig i familjem. Familjen har enligt tradition endast en arvinge, vilken tar över familjens verksamhet efter att hen tagit examen från Olympen. Då kliver det förre överhuvudet och dennes partner ner och ägnar sig istället åt politik och allians åt det nya överhuvudet. Arvingens äktenskap är inte jätteviktigt vad gäller influenser genom allians, men dennes tilltänkte behöver skriva på ett antal avtal vilka intygar hens lojalitet till Fortunas traditioner och värderingar.

 

Information om överhuvudena:

De nuvarande överhuvudena träffades på Olympen. Maya (född "Zeus" - en mycket fin alfafamiljsom tyvärr fallit i status på grund av flera äktenskap med betafamiljer) och Percy Fortuna var skolans "power-couple" för omkring 40 år sedan. Maya Fortuna är känd för sitt betaförakt och hårda, raka attityd. Hon har efter alliansen med Percy Fortuna sagt upp all kontakt med familjen Zeus. Percy Fortuna är en konstnärssjäl som bär sina känslor på utsidan. Han är snabb till skratt, gråt, och ilska. Under sin tid på Olympen var han en av musorna i Musornas Salong, och han är oftast "the life of the party".

Etablerade relationer

29 december 2023 17:48:45

Senast uppdaterad

/

bottom of page