top of page

Guvernörsfamilj

Familjesymbol

Minerva

Alfa

Huvudsäte

Förenade Asien

Huvudsysselsättning

Advokater, Ägde företaget Iustitia

Familjemedlemmar

Beskrivning

Världen kände till Minerva som ätten av lag och rätt. Ättens f.d. överhuvud, Davohn Minerva var Iustitias ägare. Företaget, var Minervas stora stolthet och titel i världen. Det var ett globalt företag som arbetade med lag, rätt och främst kontrakt. Minervas tjänster kom inte billigt. Det var främst Alfor och rika betor som hade råd med dem. Deras främsta allierade var ätten Calypso, det var därifrån deras pengar kom.

Som sidosyssla höll släkten på med att kampanja till guvernörsvalet. Deras representant var Davohn Minerva och han använde sig av slagordet “Bort med Betor”. Det de stod för var alltså en tydligare klasskillnad mellan betor och alfor, en skärpt lag och högre straff.

Minerva var en ätt som använde lagen för egen vinning och oftast med dom grymmaste avsikter.

Minervaätten bröt sig för flera generationer sen sig ut från Athena, detta var efter ett stort bråk. Dock har de haft mycket kontakt efter detta skedde och kunde även vara goda vänner på individnivå.

Mellan vintern och sommaren 2996 mördades 65 pers ur denna släkt men Azriel och Cleoria skoandes, dessa adopterades in i Athena.

Etablerade relationer

Har en affärsallians med familjen

Thanatos (aktiv)

5 december 2023 19:54:00

Senast uppdaterad

/

bottom of page